Agenda

Child Support Schedule Workgroup

Friday, February 24th, 12:30-5:00pm

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

Time	Details
12:30 30 Minutes	Welcome • Sponsor kick-off (Sharon Redmond) • Introduce project team • Facilitators • Project Managers • DCS staff supports • Introduce membership • Name, affiliation, where located, quick icebreaker question • Housekeeping • MIRO Board/Dropbox/Teams • Muting, chat, tech issues, etc. • Technical Support • Listserve • Public Site
1:00 15 Minutes	Review Role and Responsibilities • Questions/clarifications • Handout
1:15 15 Minutes	Agreements
1:30 10 Minutes	Break
1:40 20 Minutes	Travel – Ian Hall / Policy & Legislative Analyst, Division of Child Support
2:00 10 minutes	Lived Experience Compensation – Sharon Armstrong / Equity, Diversity, Accessibility, and Inclusion Administrator, Division of Child Support
2:10 30 Minutes	Public Records – Marla Randall / Public Records Manager, Economic Services Administration
2:40 20 Minutes	 Workgroup Basics Goals Timelines/Meeting schedule – Josselyn Green / Policy Operations and Initiatives Administrator, Division of Child Support Process overview

3:00 10 Minutes	Break
3:10 20 Minutes	 Child Support Order Basics – Brady Horenstein / Legislative Manager and Policy Chief Assistant, Division of Child Support Glossary Review/Location Information Session
3:30 15 Minutes	 Workgroup History – Brady Horenstein/Legislative Manager and Policy Chief Assistant, Division of Child Support Handout Questions/concerns
3:45 10 Minutes	Workgroup Scope – Sharon Redmond / Director, Division of Child Support
3:55 50 Minutes	 2023 Focus (Prime conversation for topics next meeting) Create a list of potential 2023 topics and identify gaps and areas of further research/additional information needed Brainstorm potential focus areas/voting
4:45 5 Minutes	Public Comment
4:50 10 Minutes	Wrap up and Closing What was accomplished Next meeting (date/time/hybrid) Topics Plus/Delta