Agenda

Child Support Schedule Workgroup

Friday, April 28, 2023 9:00am - 3:00pm

Green River College 12401 SE 320th St, Auburn, WA 98092 Mel Lindbloom Student Union Building Pine and Noble Rooms (Second Floor)

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

Coffee and light refreshments will be provided – starting at 8:30am Lunch will be provided

Time	Details
9:00 20 Minutes	Welcome Workgroup member introductions Agenda Review
9:20 15 Minutes	March 10th meeting summary • Meeting minutes
9:35 25 Minutes	Networking
10:00 15 Minutes	Break
10:15 30 minutes	Overview of subcommittees
10:45 45 Minutes	Subcommittee Report Out: Reviewing Residential Credit - Kathleen Senecal, subgroup lead
11:30 10 Minutes	Lunch – Break/Preparation
11:40 30 Minutes	 Working Lunch Timeline Review Meeting Schedule & Logistics Resource Review

12:20 10 Minutes	Lunch – Break/Wrap-up
12:30 45 Minutes	Subcommittee Report Out: Addressing the Self Support Reserve & Adding Worksheet Deductions - Raymond Allen, subgroup lead
1:15 45 Minutes	Subcommittee Report Out: Changes to the Economic Table - Anneliese Vance-Sherman, subgroup lead
2:00 10 Minutes	Break
2:10 20 Minutes	Public Comment
2:30 30 Minutes	Wrap up and Closing