Agenda

Child Support Schedule Workgroup

Friday, April 28, 2023 9:00am - 3:00pm

Green River College 12401 SE 320th St, Auburn, WA 98092 Mel Lindbloom Student Union Building Pine and Noble Rooms (Second Floor)

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

Coffee and light refreshments will be provided – starting at 8:30am Lunch will be provided

Time	Details
9:00 20 Minutes	Welcome Agenda Review Ice breaker
9:20 15 Minutes	March 31 st meeting summary • Meeting minutes
9:35 20 Minutes	Networking Activity
9:55 25 Minutes	 Public Forum Planning Timeline review Communication plan
10:20 15 Minutes	Break
10:35 15 Minutes	Subcommittee Report Out: Reviewing Residential Credit - Kathleen Senecal, subgroup lead
10:50 15 Minutes	Subcommittee Report Out: Addressing the Self Support Reserve & Adding Worksheet Deductions - Raymond Allen, subgroup lead
11:05 15 Minutes	Subcommittee Report Out: Changes to the Economic Table - Anneliese Vance-Sherman, subgroup lead

11:20 15 Minutes	 Transition to Breakout Room / Lunch Changes to the Economic Table - Pine and Noble Rooms (Agenda) Reviewing Residential Credit - Willow Room (Agenda) Addressing the Self Support Reserve & Adding Worksheet Deductions - Twin Peaks 151 (Agenda) *Break out rooms will be available on Teams
11:35 1 Hour	Working Lunch – Subgroup Work
12:35 10 Minutes	Lunch – Break/Wrap-up
12:45 55 minutes	Continue Subgroup Meetings
1:40 10 Minutes	Break Transition back to Pine and Noble Rooms
1:50 10 Minutes	Subcommittee Report Out: Reviewing Residential Credit - Kathleen Senecal, subgroup lead
2:00 10 Minutes	Subcommittee Report Out: Addressing the Self Support Reserve & Adding Worksheet Deductions - Raymond Allen, subgroup lead
2:10 10 Minutes	Subcommittee Report Out: Changes to the Economic Table - Anneliese Vance-Sherman, subgroup lead
2:20 20 Minutes	Public Comment
2:40 20 Minutes	Wrap up and Closing