## Agenda

## **Child Support Schedule Workgroup**

Friday, May 19, 2023 9:00am - 3:00pm

Green River College (<u>Map</u>) 12401 SE 320th St, Auburn, WA 98092 Salish Hall Room 254

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

*Coffee and light refreshments will be provided – starting at 8:30am Lunch will be provided* 

Time	Details
9:00 20 Minutes	Welcome Agenda Review Ice breaker
9:20 15 Minutes	<ul> <li>April 28<sup>th</sup> meeting summary</li> <li>Meeting minutes</li> </ul>
9:35 10 Minutes	Public Forum Update         • Dates and location
9:45 20 Minutes	Subcommittee Report Out: Reviewing Residential Credit - Kathleen Senecal, subgroup lead
10:05 15 Minutes	Break
10:20 20 Minutes	Subcommittee Report Out: Addressing the Self Support Reserve & Adding Worksheet Deductions - Raymond Allen, subgroup lead
10:40 20 Minutes	<b>Subcommittee Report Out: Changes to the Economic Table -</b> Anneliese Vance-Sherman, subgroup lead
11:00 15 Minutes	Transition to Breakout Room / Lunch
11:15 60 Minutes	<ul> <li>Subgroup Meetings &amp; Working Lunch</li> <li>Changes to the Economic Table – Salish Hall, Room 254</li> <li>Reviewing Residential Credit - Salish Hall, Room 250</li> <li>Addressing the Self Support Reserve &amp; Adding Worksheet Deductions - Salish Hall, Room 252</li> <li>*Break out rooms will be available on Teams</li> </ul>
12:15 15 Minutes	Break

12:30 60 Minutes	Continue Subgroup Meetings
1:30 10 Minutes	Break Transition back to Pine and Noble Rooms
1:40 15 Minutes	Subgroup Huddles
1:55 10 Minutes	Subcommittee Report Out: Reviewing Residential Credit - Kathleen Senecal, subgroup lead
2:05 10 Minutes	Subcommittee Report Out: Addressing the Self Support Reserve & Adding Worksheet Deductions - Raymond Allen, subgroup lead
2:15 10 Minutes	<b>Subcommittee Report Out: Changes to the Economic Table -</b> Anneliese Vance-Sherman, subgroup lead
2:25 15 Minutes	Public Comment
2:50 10 Minutes	Wrap up and Closing