Agenda

Child Support Schedule Workgroup

Friday, July 14, 2023 1:00pm - 5:00pm

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

Time	Details
1:00 15 Minutes	Welcome Agenda Review Ice breaker
1:15 30 Minutes	June 23 rd meeting summary • Meeting minutes • Consensus Review
1:45 20 Minutes	Subcommittee Draft Recommendations: Addressing the Self Support Reserve & Adding Worksheet Deductions - Raymond Allen, subgroup lead • Report out and consensus check
2:05 10 Minutes	Break
2:15 30 Minutes	Continue Subcommittee Draft Recommendations: Addressing the Self Support Reserve & Adding Worksheet Deductions - Raymond Allen, subgroup lead • Report out and consensus check
2:45 30 Minutes	Subcommittee Draft Recommendations: Reviewing Residential Credit - Kathleen Senecal, subgroup lead Report out and consensus check
3:15 10 Minutes	Break
3:25 65 Minutes	Continue Subcommittee Draft Recommendations: Reviewing Residential Credit - Kathleen Senecal, subgroup lead Report out and consensus check
4:30 10 Minutes	Public Comment
4:40 20 Minutes	Wrap up and Closing Workgroup Report Public Forum