Agenda

Child Support Schedule Workgroup

Subcommittee: Residential Credit Breakout Session

Friday, April 28th, 11:35am-1:50pm

Green River College 12401 SE 320th St, Auburn, WA 98092 Mel Lindbloom Student Union Building Willow Room (Second Floor)

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

Members

Kathleen Senecal	James Clark	
Jennifer Turner	Carol Ann Slater	
Gaston (Tui) Shelton	Bernardene Charley	

Time	Details
11:35 20 Minutes	 Recap Review what was discussed at previous meeting Discuss feedback that was received during report out to full workgroup
11:55 40 Minutes	 Report-out on research that was gathered Review examples of worksheets from other states Review 2015 recommendations
12:35 10 minutes	Break
12:45 35 Minutes	 Group Discussion Do we have a preferred model to move forward? What additional questions do we need to answer? What additional info do we need to gather?
1:20 20 Minutes	 Decisions, tasks and next steps Homework Talking Points Plus/Delta Next subcommittee meeting: 05/04, 9:30am-11:30am
1:40 10 minutes	Break – Rejoin full group at 1:50