Agenda

Child Support Schedule Workgroup

Subcommittee: Self Support Reserve

Friday, April 28th, 11:45am-1:40pm

Green River College 12401 SE 320th St, Auburn, WA 98092 Mel Lindbloom Student Union Building Twin Peaks 151

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

Members		
Ray Allen	Joy Moore	Terry Price
Amy Roark	Kaha Arte	
Jen Turner	Tami Chavez	

Time	Details	
11:35 5 Minutes	Welcome • Get settled, check connection	
11:40 15 Minutes	Timeline Review Schedule remaining subcommittee meetings	
11:55 5 Minutes	Update on focus area 1: SSR Calculation • Status	
12:00 35 Minutes	 Focus area 2: Worksheet Deductions Review current ideas Review current worksheet and RCW language 	
12:35 10 Minutes	Break	
12:45 15 Minutes	Continue discussion on focus area 2: Worksheet Deductions	
1:00 30 Minutes	 Define BSO in 26.19.011 Discussion Do we want to make this a focus area? 	
1:30 10 Minutes	Decisions, tasks and next steps Homework Talking Points	