## Agenda

## Child Support Schedule Workgroup

## Subcommittee: Self Support Reserve

Friday, May 19th, 11:15am-1:30pm

Green River College 12401 SE 320th St, Auburn, WA 98092 Salish Hall, Room 252

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

Members
---------

Ray Allen	Joy Moore	Tami Chavez
Amy Roark	Kaha Arte	Terry Price

Time	Details
11:00 15 Minutes	<ul> <li>Transition from large group to subcommittee meetings / Lunch</li> <li>Virtual participants will be placed into breakout rooms</li> <li>In-person participants grab lunch and go to Twin Peaks room 151 on the first floor</li> </ul>
11:15 5 Minutes	<ul><li>Welcome</li><li>Check connection</li></ul>
11:20 55 Minutes	<ul> <li>Focus area 1: SSR Calculation</li> <li>Update on BICS research</li> <li>Update on Anneliese's research</li> <li>Continue discussion on 2-tier approach</li> </ul>
12:15 15 Minutes	Break
12:30 20 Minutes	<ul> <li>Focus area 2: Worksheet Deductions</li> <li>Review draft 26.09.325 language for abatement for substance abuse and mental health treatment</li> </ul>
12:50 20 Minutes	<ul> <li>Focus area 2: Worksheet Deductions</li> <li>Input from Brady on educational expenses?</li> <li>Finalize proposed draft language for RCW 26.19.011</li> </ul>
1:10 15 Minutes	Review Draft Final Report
1:25 5 Minutes	<ul> <li>Decisions, tasks and next steps</li> <li>Homework</li> <li>Talking Points</li> </ul>